Na kliničkom centru u Banjoj Luci preminule četiri osobe pozitivne na koronavirus

U protekla 24 sata u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske preminuli su dvije žene i dva muškarca kod kojih je potvrđeno prisustvo koronavirusa.

Riječ je o sedamdestosmogodišnjoj pacijentici iz Oštre Luke, koja je imala više udruženih oboljenja. U Klinici za infektivne bolesti liječena je od 21. aprila.

Druga preminula je sedamdesetčetvorogodišnja pacijentica iz Banje Luke koja je imala više udruženih oboljenja. U Klinici za infektivne bolesti liječena je od 27. aprila.

Treći preminuli je šezdesetsedmogodišnji pacijent iz Banje Luke koji je imao više udruženih oboljenja. U Klinici za infektivne bolesti liječen je od 23. aprila.

Četvrti preminuli je četrdestšestogodišnji pacijent iz Banje Luke koji je imao udruženo oboljenje. U Odjeljenju intenzivne njege “Covid 19“ je liječen je od 21. aprila, saopćeno je iz UKC RS-a.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više

Pravila privatnosti