Pizzeria “MyPlace” vrši usluge besplatne dostave

Kako je objavio portal USN.ba, svoj mali doprinos u prevazilaženju krize koju je uzrokovao COVID 19 dajemo na način da besplatnu reklamu dajemo onima koji se bave dostavom na kućnu adresu. Javili su nam se još jedni hrabri ljudi koji rade u ovim teškim vremenima.

Pizzeria “MyPlace”  a za potrebe građana u skladu sa naredbama Kriznog štaba USK-a vršiti će besplatnu dostavu na vašu kućnu adresu, u periodu od 10:00h do 18:00h.

Kako su na snazi mjere zaštite i građanima se preporučuje maksimalno zadržavanje u domovima, dok je maloljetnima i starijim osobama kretanje zabranjeno, zabranjen je rad u uslužnim djelatnostima. S tim u vezi, pizzeria MyPlace nudi vam odlične specijalitete jela, salata ali i pizza koje dolaze u tri veličine : mala, velika i maxi.

 

Bitno je naglasiti da su cijene prihvatljive i da se osoblje pridržava naredbi Kriznog štaba USK-a, a isto očekuju i od građana prilikom narudžbe.

Za sve dodatne informacije, te narudžbe možete kontaktirati sljedeći broj :

062 153 040

 

U periodu pandemije korona virusa i stanje prirodne nesreće, portal USN.ba  nudi usluge besplatnih oglasa i reklama za sve  koji vrše usluge prodaje i dostave hrane, pića, ili osnovnih životnih namirnica, kao i lijekova, te medicinskih sredstava, kako na području grada Bihaća tako i Unsko-sanskog kantona. Ukoliko vršite neku od navedenih usluga, budite slobodni da nas kontaktirate u svakom periodu bilo putem FB stranice ili e-maila: [email protected] ili [email protected]

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više