Caffe-Pizzeria City dostavlja na području Bihaća u periodu od 8-23 sata

Kako je jučer objavio portal USN.ba, svoj mali doprinos u prevazilaženju krize koju je uzrokovao COVID 19 dajemo na način da besplatnu reklamu dajemo onima koji se bave dostavom na kućnu adresu.

Tako će dostavu na kućnu adresu obavljati Caffe-Pizzeria City iz Bihaća, koja će raditi od 8-23 sata. Broj za dostavu: 037 223 565 “Želimo i napomenuti da će prilikom dostave dostavljači poštovati mjere opreza, a naše sugrađane zamoljavamo da i oni poštuju mjere opreza te da održavaju fizički razmak prilikom dostave i da unaprijed pripreme novac (tacnu cijenu ukoliko je moguće) kako bi se zadržavanje i mogući kontakt sa virusom sveo na minimum.”, kazali su nam iz Caffe-Pizzeria City Bihać.

Dostava kreće od sutra, 19. marta. .

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više