Gostionica s pružanjem usluga prenoćišta “Lovac” vrši besplatnu dostavu od ponedjeljka do subote u periodu od 08:00 – 13:00 h

Kako je objavio portal USN.ba, svoj mali doprinos u prevazilaženju krize koju je uzrokovao COVID 19 dajemo na način da besplatnu reklamu dajemo onima koji se bave dostavom na kućnu adresu. Javili su nam se još jedni hrabri ljudi koji rade u ovim teškim vremenima.

Gostionica s pružanjem usluga prenoćišta “Lovac” vrši besplatnu dostavu od ponedjeljka do subote u periodu od 08:00 – 13:00 h.

“Svakog dana imamo novu ponudu domaćih jela, a kontaktirati nas možete na broj telefona: 037/ 963-299. Molimo Vas da i Vi, kao i naši dostavljači, poštujete mjere opreza prilikom preuzimanja naružbe.”, rekli su nam iz “Lovca”.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više