Buregdžinica “Bari” vrši besplatnu dostavu!

Buregdžinica “Bari”  od 16.4.2020.god nastavlja sa radom, a u skladu sa naredbama Kriznog štaba USK-a vršiti će besplatnu dostavu na vašu kućnu adresu, u periodu od 08:00h do 15:00h.

Kako su na snazi mjere zaštite i građanima se preporučuje maksimalno zadržavanje u domovima, dok je maloljetnima i starijim osobama kretanje zabranjeno, zabranjen je rad u uslužnim djelatnostima.

Ostanite sigurni u udobnosti svoga doma i mogli uzivati u nadaleko poznatom barijevom bureku, sve što trebate je pozvati broj telefona  🚘 ☎ 037 222 167 i izvršiti vašu narudžbu.

☎ 037 222 167

#ostanite_kod_kuce🏡
#ostanite_sigurni

 

U periodu pandemije korona virusa i stanje prirodne nesreće, portal USN.ba  nudi usluge besplatnih oglasa i reklama za sve  koji vrše usluge prodaje i dostave hrane, pića, ili osnovnih životnih namirnica, kao i lijekova, te medicinskih sredstava, kako na području grada Bihaća tako i Unsko-sanskog kantona. Ukoliko vršite neku od navedenih usluga, budite slobodni da nas kontaktirate u svakom periodu bilo putem FB stranice ili e-maila: [email protected] ili [email protected]

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više